Galerija Poreč

Galerija Poreč je najpopularnija shopping destinacija za svaku obitelj ili modno osviještenog individualca. Raznolikom i širokom ponudom brandova, Galerija Poreč odgovara na sve zahtjeve kupaca i omogućuje istinski užitak shoppinga lišen bespotrebnog stresa i gubitka dragocjenog vremena.

Galerija Poreč je lako dostupan trgovački centar, koji Vam omogućuje brz i ugodan shopping u svakoj prilici. Odlikuje ga prozračna i ugodna arhitektura uz obilje svjetlosti i dominaciju zelenih tonova. Maloprodajna površina centra iznosi oko 8 300 kvadratnih metara što ga ujedno čini i najvećim trgovačkim središtem u Poreču.

Dinamika suvremenog života ne dozvoljava bespotreban gubitak vremena, ne tratite vrijeme tražeći i putujući uokolo za svojim komadom odjeće, nakita ili obuće, kada sigurno možete pronaći savršenstvo na policama ili izlozima Galerije Poreč. U sastavu ponude možete pronaći poznate brandove: Bipa, C&A, CCC, Deichmann, Flower Shop, Galileo, Hervis, Leggiero bar, Müller, New Yorker, Pepco, Svijet Medija, Tedi, Tisak i Western Union.

Osim što obogaćujemo trgovačku ponudu grada Poreč, Galerija Poreč  zapošljava oko 100 djelatnika, također kroz komunalne naknade i davanja uprihođujemo dodatna sredstva u lokalni proračun i  dajemo značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Poreču i okolici.

O investitoru

Investitor i vlasnik Galerije Poreč je hrvatsko projektno društvo u sklopu austrijske Grupacije MID. Tvrtka je jedan od vodećih i najvećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji:

  • Garden Mall u Zagrebu (prodano)
  • TC Koprivnica (prodano)
  • STC Osijek (prodano)
  • STC Sisak (prodano)
  • STC Valpovo (prodano)
  • Pula City Mall
  • STC Umag

PRESS MATERIJALI