Oko 1.900 poslovnica, najmanje 15.000 proizvoda po poslovnici i preko 18.000 zaposlenika u 8 zemalja diljem Europe: Stoga se TEDi ubraja u vodeća poduzeća neprehrambene branše.

Od osnivanja tvrtke 2004. godine slijedimo gospodarski razvoj koji je prožet trajnim rastom. TEDi je utvrđen u njemačkom Dortmundu, no preuzima odgovornost i preko državnih granica.

TEDi je lokalni dobavljač pogodan za obitelji, koji je prisutan na tržištu ne samo u velegradovima već i u ruralnim područjima. U stalnoj smo potrazi za novim lokacijama, kontinuirano razvijamo svoj koncept namještanja i u tren oka se prilagodimo na nove tržišne okolnosti te ostajemo fleksibilni.

Pored artikala za kućanstvo, zabave, kućnu radinost i električne artikle, ponuda obuhvaća na primjer i pisaći pribor i igračke kao i drogerijske i kozmetičke proizvode. Kod sastava asortimana TEDi uvijek stavlja naglasak na nešto novo i donosi sezonske akcijske proizvode na police. Primarni cilj: Pružiti raznoliku ponudu našim kupcima i uvijek ih iznova iznenaditi.